top of page

Uniek: maak je eigen Geheugensteentje!

Met mijn Benedictijns Spel breng ik binnen uw team of kring zinvolle gesprekken op gang over zaken en onderwerpen die er binnen deze groep leven. Het BSpel geeft waardevolle inzichten over Benedictijns leiderschap, en hoe je deze in de praktijk kan brengen te beginnen bij jezelf.  Dit zal het zelfvertrouwen, res-pect voor elkaar en verbondenheid in de organisatie vergroten.​ In een individueel consult komen persoonlijke vragen aan de orde rond werk, relaties en je eigen levensmissie. 

Mijn programma bevat daarnaast een bijzondere creatieve evaluatie: het Geheugensteentje! In een aantal eenvoudige stappen ga je een persoonlijk inzicht opgedaan tijdens de training, uitdrukken in een kleitablet.  Dit wordt nu jouw eigen leefregel, voor je dagelijks leven, om niet te vergeten.

De gebakken kleitabletten worden bij de afsluitende bijeenkomst uitgereikt en met behulp van een inspirerende spelronde nabesproken.

De kwaliteiten die ik als coach meebreng zijn: compassie, liefdevolle aandacht, veiligheid en inzicht, levenservaring maar ook structuur, scherpte, confrontatie en doelgerichtheid.

Uniek: maak je eigen Geheugensteentje!

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page